Balkon hek van een hoogwaardige kwaliteit

Bekijk het kwalitatieve balkon hek op de site. Op de eerste afbeelding van de website heb je gelijk een goed idee van de mogelijkheden. Je ziet een balkon hek wat ruimte schept, en onderhoudsvrij is. Het hek afsluiten door er bloembakken aan te hangen kan immers altijd nog, maar primair heeft de architect gekozen voor open. Waarschijnlijk zal het hek gemaakt zijn van aluminium en plexiglas, echter er zijn meer materialen die niet kunnen rotten of roesten en daardoor geen onderhoud vragen. Geen onderhoud drukt de kosten en spaart het milieu. De toekomst zit dan ook in een onderhoudsvrij balkon hek van duurzame materialen.

Niet alleen strak en modern

Een balkon hek van moderne materialen hoeft niet strak design te betekenen. Een klassiek of zelfs monumentaal pand kan een klassiek ogend balkon hek krijgen van de meest moderne materialen. Op de website is te lezen over het aanzien van het gebouw, dat kan dus klassiek of monumentaal blijven, maar dan wel van onderhoudsvrije duurzame materialen. Op de website staat ook nog de tussenweg, een balustrade van een flat van ongeveer een halve eeuw oud. Ook die flat heeft geen hypermodern hek gekregen, maar passend bij de tijd en bouwstijl, maar dan van ultramoderne onderhoudsvrije duurzame materialen.

Ook het dakterras is van een mooi hek te voorzien

Omdat het maatwerk is, is het tekort door de bocht om van een balkon hek te spreken. Op die allereerste foto van de website gaat het al om een hoek die nog eens om de hoek gaat, een dakterras is op dezelfde manier van een mooi hek te voorzien. Mocht je juist niet van de inkijk zijn, bij hetzelfde bedrijf kun je terecht voor een privacyschot. Dit is ideaal als er meerdere naast elkaar zijn, de kanten van je balkon voorzie je dan van een schot. In ieder geval is er voor ieder soort gebouw een oplossing; oud of modern, of daar tussenin, juist openlaten of afsluiten.