Deze klussen zijn ideaal voor de wintermaanden

Deze klussen zijn ideaal voor de wintermaanden

Tijdens de wintermaanden is het heerlijk om lekker knus in een warm huis te zitten. Verwarming aandraaien, sloffen aan en een warm kopje thee en je comfortabele avond is compleet. Naast deze relax avonden is de winter ook de ideale tijd om in huis te klussen. Doordat je veel avonden in huis spendeert, vallen nodige klusjes meer op. Hebben de muren een nieuw likje verf nodig? Is de trap aan vervanging toe of is tijd om die keuken een upgrade te geven? Doe het nu en stel het niet langer uit. Deze klusjes zijn ideaal om in de winter uit te voeren: 

Opruimen van het huis

We beginnen makkelijk: het opruimen van het huis is hét klusje voor de winter. Haal alles uit de keukenkastjes en ga na wat je niet meer gebruikt. Sorteer de bestek lade, maak de koelkast schoon en gooi etenswaar weg wat je toch niet meer gaat opeten en zet de glazen en kopjes netjes in de kastjes. Heb jij ook een rommellade in de keuken? Nu is het moment om ook deze lade op te ruimen. 

Ijsvrij maken van de vriezer

Wanneer het ijs zich ophoopt in de vriezer, gaat een vriezer meer energie verbruiken. Onnodig en niet milieuvriendelijk. Laat daarom het ijs in de vriezer zo nu en dan een keer ontdooien. Wanneer het buiten koud is, kun je de producten uit de vriezer tijdens het ontdooien gewoon buiten neerzetten. 

Offertes opvragen

Wanneer je graag een ruimte wilt laten verbouwen door een professional, is het opvragen van offertes bij diverse partijen een heerlijk klusje voor een koude winterse dag. Neem je laptop op schoot en maak het comfortabel op de bank en struin websites van badkamerspecialisten, keukenrenovaties en traprenovaties af. Vraag een offerte aan bij de specialisten en bedrijven die jou aanspreken. Vervolgens kan het vergelijken van de diverse offertes beginnen. Maak vóór de lente een beslissing zodat het renovatiebedrijf naar keuze jouw klus onderhanden neemt als het lekker weer is buiten. Terwijl er binnen wordt geklust, kun jij lekker relaxen in je zonnige tuin waardoor je stukken minder overlast hebt van alle klusoverlast. Ideaal!