Een afvalcontainer van Maton Groep huren

afvalcontainer van Maton Groep

Ben je op zoek naar een bedrijf om een afvalcontainer bij te huren? Dan raden wij Maton Groep aan! Maton Groep levert al sinds 1987 containers aan zowel bedrijven als particulieren. Begrippen als kostenefficiëntie, flexibiliteit en duurzaamheid behoren tot de kernwaarden van dit bedrijf. Dit vind je bijvoorbeeld terug in het feit dat het afval dat in de afvalcontainer van Maton Groep terecht komt altijd op duurzame wijze op het eigen terrein wordt verwerkt.

Stappenplan van bestellen

Wanneer je een afvalcontainer van Maton Groep wil bestellen, kun je dit online op hun website doen. Je kiest een container met de gewenste afmetingen. Daarna vink je aan voor welk materiaal je de container gaat gebruiken. De kosten kunnen namelijk per materiaal verschillen. Vervolgens kies je een aflevermoment en kun je betalen met iDeal. Dit is het enige dat je hoeft te doen als je een afvalcontainer van Maton Groep wil huren. Vervolgens wordt de container op de naar jou gewenste locatie geplaatst, omgewisseld en opgehaald. Een voordeel is dat je niet eens thuis hoeft te zijn voor het plaatsen, omwisselen of ophalen. Hierdoor kun je de container vaak de volgende dag al op de stoep hebben staan.

Welke soort container heb ik nodig?

Er zijn verschillende soorten afvalcontainers die je kunt bestellen bij Maton Groep. Voor elk van deze formaten betaal je een andere prijs. Per regio kan de prijs per soort afval ook nog verschillen. De prijs die je bij Maton Groep ziet staan, is altijd inclusief plaatsen, omwisselen, ophalen en dertig dagen huur. Zo betaal je bijvoorbeeld het minst voor de afvalcontainer van Maton Groep voor puinafval, en het meest voor dakleer-bitumen.

Als het gaat om het formaat van de afvalcontainer, kun je kiezen uit één, twee, vier, zes, tien of elf kubieke meter.  Deze kun je allemaal vullen met jouw afval. Echter moet je bij de bestelling aangeven welke soort afval je in de container doet. Bij Maton Groep wordt het afval gesplitst in puinafval, groenafval, houtafval, zand en grond, bouw en sloop, grofvuil en ten slotte dakleer-bitumen.

afvalcontainer van Maton Groep

Een tuinafval container huren

Als je de tuin aan het aanleggen of renoveren bent, komt hier waarschijnlijk veel afval bij kijken. Voor dit soort afval kun je een tuinafval container huren. In de tuinafval container mag je de volgende soorten afval deponeren: boomstammen, boomstobben, boomstronken, struiken, takken, tuinafval, groenafval, snoeiafval, gras, riet, bladeren, bamboe en graszoden. Graszoden mogen echter maar maximaal 20% van de inhoud van de tuinafval container zijn en er mag maximaal vijf centimeter aanhangende grond aan vastzitten.

Verwerking van het afval

Eén van de redenen waarom veel mensen voor Maton Groep kiezen, is omdat het afval op een milieubewuste manier verwerkt wordt. Het afval wordt op het eigen terrein gesplitst in afvalstromen, die vervolgens elk op hun eigen manier worden verwerkt of hergebruikt waar het kan.