Nieuwe wanddecoratie aanbrengen? Doe het met behulp van een kamersteiger

Steiger

Zeker wanneer je een lange tijd in dezelfde woning woont ontkom je er niet aan op een dag de muren eens van een verse laag verf of behang te voorzien. Ook rond een verhuizing doen veel mensen dit, wat logisch is, want dan is de woning immers nog leeg en kunnen meubelstukken dus ook niet vies worden. Hoe dan ook, met een beetje handigheid en een goede voorbereiding moet het mogelijk zijn om eigenhandig je muren onder handen te nemen. Echter kan het nooit kwaad het jezelf zo makkelijk mogelijk te maken. Dit maakt de kans op goede resultaten namelijk zo groot mogelijk. Een kamersteiger in huis halen is wat dit betreft dé manier om jezelf een dient te bewijzen. Dit is inderdaad een steiger die specifiek voor gebruik binnenshuis is bedoeld. 

Steiger

Welke voordelen hebben kamersteigers?

Als je gebruikmaakt van een kamersteiger tjidens je kluswerkzaamheden, dan profiteer je van de volgende voordelen:

  • Werken op een kamersteiger is altijd veiliger dan op een trapje of een ladder.
  • Kamersteigers zijn qua gewicht zonder meer aan de lichte kant. Meestal kun je ze prima eigenhandig optuigen, afbouwen, verplaatsen en versjouwen.
  • Een kamersteiger biedt meer dan genoeg ruimte om klusmaterialen en -gereedschappen op te plaatsen. Op een ladder of een trap kan dit doorgaans niet of nauwelijks.
  • Kamersteigers hebben wieltjes aan de onderkant. Als je ‘m wilt verplaatsen binnen een bepaalde verdieping, dan is dat dus reuze eenvoudig.