Populaire aluminium profielen: de vierkante koker 30x30x2 mm.

In een serie blogartikelen vertellen wij u graag meer over de meest verkochte aluminium profielen. Ditmaal vertellen lichten wij de aluminium koker 30x30x2 mm toe. Deze Aluminium kokers van brut / onbehandeld aluminium met een breedte en hoogte van 30 mm en een dikte van 2 mm worden veelvuldig gebruikt voor diverse constructie toepassingen, zowel binnen- als buitenshuis. Het alu kokerprofiel van 30x30x2 mm kunt u bij ons online in een lengte op maat bestellen – van 10 cm tot en met 600 cm -. Voer de gewenste lengte in, selecteer de gewenste afwerking en de exacte prijs wordt direct doorberekend en getoond.

Aluminium Koker 30x30x2 mm – lengte op maat tot 600 cm.

Bij ALUMINIUMvakman.nl bestelt u het AL / ALU kokerprofiel 30x30x2 mm in de door u gewenste lengte op maat – van 10 cm tot en met 600 cm. Binnen STAP 1 kunt u de gewenste lengte (in cm!) invoeren. Wanneer u vervolgens op de groene button ‘bereken’ klikt, wordt de exacte prijs direct vertoond.

Houdt rekening met het feit dat een aluminium kokerprofiel vierkant (harde) randen bevatten. Een aluminium profiel wordt tijdens het zagen niet beschermd, dit kan eventueel lijden tot ondiepe krasjes. De zaagsneden zijn op de kopse kanten zichtbaar en ook is het eventueel mogelijk dat er minimale bramen voorkomen. Daarnaast zal het oppervlakte aan de buitenkant – in het begin glanzend – naar verloop van tijd doffer worden.

LET OP: Bij ALUMINIUMvakman.nl vindt u, naast onze vierkante aluminium kokers, ook een uitgebreide collectie rechthoekige ALU kokers!