Rookkanaal koop je bij Bouw-handel

logo-bouw-handel

Sinds gisteren zijn mijn vrouw en ik tot een duidelijke conclusie gekomen. Wij willen namelijk een kachel in ons huis hebben. In de woonkamer is het te vaak te koud en wij denken dat een kachel dit kan herstellen op een warme temperatuur. Ook begint de winter er aan te komen en moeten wij hier gauw werk van maken. Wat wij naast een kachel nodig hebben is een Rookkanaal.

Zoekenopstand3

De kachel is al gauw gevonden. Mijn moeder heeft er namelijk nog een staan in de schuur. Die kachel heeft zij niet meer gebruikt na de verbouwing. Zij hebben nu een centrale verwarming, wat ik minder mooi vind. Zij wilde graag van de kachel af en wij wilden het graag hebben. Dit is mooi meegenomen. Het enige wat wij nu nog nodig hebben, is een rookkanaal. Het kanaal moet de luchtafvoer van de kachel veilig naar buiten leiden. Van mijn vader kreeg ik te horen dat ik bij Bouw-handel moest zijn. Dit bedrijf is namelijk al geruime tijd ervaren en weet als geen ander om het beste product te leveren.

Contactopstand7

Dit maakt natuurlijk enige indruk op ons. Wij hebben direct op de website naar het juiste product gezocht die wij nodig hebben. Toch hadden wij nog enkele vragen hierover en hebben wij deze gesteld aan de medewerker. De medewerker heeft ons uitgebreid geholpen en wist wel raad met onze vragen, geweldig! Even later hebben wij het product aangeschaft. Geweldig bedrijf! Hier gaan wij zeker vaker terugkomen.