Steiger maakt het werk wat stabieler

VDSTEENXXL

Een steiger zorgt ervoor dat het werk wat stabieler en dus veiliger wordt uitgevoerd. Althans, mits je er op de juiste manier mee omgaat. Zelf vind ik veiligheid onwijs belangrijk op het werk. Zo krijgt het team iedere dag het standaard zinnetje van mij te horen: Denk aan je eigen veiligheid en die van je collega!Goede steiger

steigerTot op heden hebben wij onwijs veel plezier gehad met onze vertrouwde steiger. Dit houdt in dat het tijd is voor vernieuwing!  Eens per vijf jaar zorg ik ervoor dat al het materiaal wordt vervangen. Zo weet ik in ieder geval zeker dat er wordt gewerkt met het juiste materiaal. Hierdoor heb ik ervoor gekozen om op het internet te gaan zoeken naar een bedrijf die dit verkoopt. Tot mijn grote verbazing zag ik dat het ook mogelijk is om via het internet te bestellen. Hierdoor wordt het op ieder gewenste locatie bezorgd. Vrijwel meteen schoot er een vraag door mijn  hoofd of dat dit wel verstandig was. Aangezien ik zelf geen verstand heb van het online bestellen, heb ik mijn lieve vrouw hiervoor gevraagd. Zij besteld geregeld iets op het internet en kan in de meeste gevallen wel inschatten van de kwaliteit is.

De steiger is besteld én geleverd!

Tijdens het bekijken van het assortiment bij dit bedrijf zag ik direct dat zij verschillende maten hebben. Doordat mijn vrouw dit had gezien, heb ik ervoor gekozen om er naast te gaan zitten zodat ik mee kan kijken. Uiteindelijk had ik de juiste afmeting gevonden en zijn wij dit vervolgens gaan bestellen. In een mum van tijd was dit geregeld en hoefde ik alleen nog maar te wachten opdat het zou worden bezorgd. De kwaliteit is perfect en bovendien is het onwijs snel in elkaar gezet en ook weer zo uit mekaar! Neem zelf ook eens een kijkje op de bovenstaande website!