de kenmerken van een h blok radiator

h blok radiator

Design radiatoren worden ook wel h blok radiatoren genoemd. Het is een mooie en elegante manier van verwarmen en het voegt bovendien een mooi element toe aan je interieur. Wat voegen ze toe aan de uitstraling van je woning en wat zijn eigenlijk de voordelen van deze radiatoren? Dit artikel geeft de 6 voordelen van een h blok radiator weer.

h blok radiator

Voordeel 1: Een mooie toevoeging aan je interieur

De elementen die je toevoegt aan je woning bepalen in grote mate de sfeer en de uitstraling. Uiteraard heeft iedereen een andere smaak en ook hier wordt op het gebied van radiatoren op in gespeeld. Radiatoren leveren een mooie bijdrage aan zowel een modern als een klassiek interieur. De designer radiatoren zijn in diverse uitvoeringen en kleuren verkrijgbaar.

Voordeel 2: De installatie verloopt gemakkelijk en snel

De leidingen in Nederland hebben een hart op afstand van 5 cm. Door gebruik te maken van een onder aansluiting kan dit proces nog sneller en eenvoudiger gaan.

Voordeel 3: Leidingen zijn bijna niet meer zichtbaar

Het is niet mooi als je leidingen in een ruimte ziet van een verwarming. Door gebruik te maken van designerradiatoren wordt dit probleem zo goed als opgelost. Het geheel wordt gesloten en de vormgeving van je radiator wordt benadrukt.

Voordeel 4: Meer ruimte in je woning

Je houdt door deze radiatoren meer ruimte over in je woning. Het hebben van extra ruimte is uiteraard altijd mooi meegenomen. Deze ruimte kan je gebruiken voor andere toevoegingen in je interieur.

Voordeel 5: Het ontkoppelen kost geen moeite

H blok radiatoren hebben als groot voordeel dat het ontkoppelen moeiteloos kan plaats vinden. Je hoeft niet je gehele cv installatie af te tappen en dit zorgt voor veel gemak.

Voordeel 6: Zowel horizontaal als verticaal verkrijgbaar

Radiatoren met een horizontale uitvoering komen mooi tot hun recht in een effen interieur. Ook kan het interieur verzacht worden door het gebruik van eventuele afgeronde zijkanten. De verticale uitvoeringen vind je vaak terug in badkamers. Maar wist je dat ze ook in woonkamers een mooie uitstraling genereren? Het zorgt voor een opvallend aspect in je woning.