Een kapstok industrieel is een mooie oplossing

Heb je een wat krappere hal? Dan wil je daar waarschijnlijk geen staande kapstok plaatsen. Zo'n staande kapstok is heus mooi om te zien, maar deze neemt best veel ruimte in beslag. Hierdoor lijkt je hal nog kleiner. Het is dan beter om te kiezen voor een kapstok die je aan de muur bevestigt. Kies een kapstok industrieel voor een strak resultaat. Wil je heel veel plezier hebben van de kapstok industrieel? Dan is het van belang dat je de kapstok industrieel niet te vol hangt. Is het zomer? Hang de winterjassen dan weg. Is het winter? Ruim de zomerjassen dan op. Zo hou je goed overzicht van alles wat er op je kapstok hangt. En dat geeft wat rust in je hal.

Een te volle kapstok industrieel is niet fijn

Waarschijnlijk heb jij meer dan één jas en je gezinsleden ook. Het kan dan al snel te vol worden aan de kapstok industrieel. Verschillende jassen die over elkaar hangen zorgen ervoor dat je altijd weer dezelfde jas aantrekt. Natuurlijk kun je er nog een kapsok industrieel naast hangen, maar hoe meer ruimte je hebt, hoe meer ruimte je gebruikt. Ruim dus met enige regelmaat de jassen op die je niet draagt. Die uit de mode zijn of waar je kinderen zijn uitgegroeid. Door deze jassen te doneren aan een goed doel ruim jij lekker op én doe je er iets goeds mee.

Trek het industriële sfeertje door in huis

Industrieel is helemaal hip. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Ga je alleen voor stoere, industriële meubelen? Dan hoort daar natuurlijk ook een vloerlamp industrieel bij. Zo'n vloerlamp is goed voor mooi licht, maar zelfs als je de lamp niet aan hebt staan is het een mooie aanvulling op je industriële interieur. Wil je wel een industrieel interieur, maar wil je ook sfeer in huis? Dan zijn er goede oplossingen te bedenken.

Zorg voor wat zachtheid in je industriële interieur

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om alleen staal en beton te gebruiken in je interieur. Maar echt gezellig wordt dat niet. Kies dus ook voor een zachte kleur op de wand, door te schilderen of door er een mooi behangetje op te plakken. Of leg een mooi vloerkleed neer. Je zult merken dat de sfeer direct anders wordt. Je kunt je industriële interieur combineren met iedere kleur. Of je nu gaat voor roze, groen of bruin, dat is maar net wat jij mooi vindt.