Kennismaking met het merk Bree’s New World

Voor veel interieurliefhebbers geldt dat ze ongetwijfeld al eens hebben gehoord over het merk Bree’s New World. Dit woonmerk staat erom bekend stevig in te zetten op een combinatie van lef en veelzijdigheid. Het resultaat is een prachtige collectie bestaande uit een mooi assortiment met eigentijdse design meubelen. Voor deze meubelen geldt dat ze uitstekend tot hun recht komen in een uitgebreid aantal verschillende interieurs. We kunnen vandaag de dag bovendien vaststellen dat deze meubels niet alleen tot hun recht komen in een particulier interieur. Dat geldt namelijk eveneens voor bijvoorbeeld restaurants of andere zakelijke omgevingen. Hoe dan ook, zou jij graag wat meer te weten willen komen over dit geweldige interieurmerk? Lees dan vooral meteen verder.

Een merk van Nederlandse bodem

Voor Bree’s New World geldt dat ze een merk is van Nederlandse bodem. Voor de oorsprong van het merk moeten we teruggaan in de tijd en naar de plaats Vlaardingen. Voor Vlaardingen geldt uiteraard dat ze bekend staat omwille van haar haringvisserij. Daarnaast is het echter zo dat er ook menig aantal meubelfabrieken zijn gevestigd. Voor deze stad geldt dat ze er ooit bekend om stond over de grootste haringhaven van heel Europa te beschikken. 

Deze haring werd verpakt in tonnen van hout. Voor deze houten kuipen geldt uiteraard dat ze werden vervaardigd in de vele tientallen kuiperijen die Vlaardingen rijk was. Wanneer er sprake was van rustige(re) tijden besloten de kuiperijen op zoek te gaan naar alternatieve manieren om toch nog een bepaalde omzet te kunnen draaien. Dit is de reden die aan de basis lag van het ontstaan van steeds meer meubelfabrieken in de stad. 

Voor de geschiedenis van het merk Bree’s New World geldt dat ze eigenlijk perfect binnen dit plaatje past. Voor de directeur van de onderneming, namelijk Leen van Bree geldt dat ze immers één opa had die haringhandelaar was terwijl de andere opa een meubelmaker was. In ieder geval, wanneer je één van de meubels van dit merk aankoopt kies je dus gegarandeerd voor een zeer kwalitatief een visueel aantrekkelijk meubel van Nederlandse makelij. 

Maak kennis met het riante assortiment van Bree’s New World

Indien je het assortiment van Bree’s New World van naderbij gaat bekijken zal je kunnen vaststellen dat deze echt ongelofelijk uitgebreid is. In het assortiment van dit merk zijn dan ook zaken terug te vinden zoals bijvoorbeeld:

  • Fauteuils; 
  • Eettafels;
  • Salontafels; 

Voor deze stuk voor stuk zeer moderne meubels geldt dat ze volledig aan te passen zijn aan de persoonlijke eisen en behoeftes waar jij over beschikt. Dit betekent dat er onder meer een keuze kan worden gemaakt tussen een groot aantal verschillende stof- evenals ledersoorten. Daarnaast kan je ook de poten geheel afstemmen op maat van jouw wensen. Indien je ervoor kiest om één van de vele standaard meubels op de markt te kopen zal het al snel duidelijk worden dat deze doorgaans slechts in beperkte mate aan je persoonlijke verwachtingen tegemoet zullen weten te komen. Dat geldt beslist niet voor de stukken van Bree’s New World. Met dit merk bepaal jij dan ook helemaal zelf tot in de puntjes hoe jouw interieur eruit zal komen te zien. Ben je dus opzoek naar mooie eetkamerstoelen? Neem dan zeker een kijkje!