Een tweepersoons hottubs

Veel mensen zijn bekend met de welbekende ronde hottubs. Deze hottubs zijn voor 2 tot 4 personen en bieden je veel comfort. Je kunt tijdens de winter, maar ook in de zomermaanden genieten van het heerlijk warm water. Maar wat doe je als je maar met twee personen bent? Je kunt dan wel een grote hottub kopen, maar het kost uiteraard alleen maar meer energie, behalve als je een hottub aanschaft die je zelf moet opwarmen met bijvoorbeeld hout. Als je met twee personen bent dan is het verstandiger om te kijken voor een tweepersoons hottub. Deze hottub wordt ook wel een romantische hottub genoemd. Dit komt doordat deze hottubs erg knus zijn en daarom echt bedoeld voor partners.

Toch een grotere hottub? Lees verder!

Wil jij toch een grotere hottub aankopen? Dan kun je uiteraard kijken voor de 4 persoons hottub. Deze hottubs worden rond geproduceerd. Voor een volledige hottub met verwarmer, betaal je rond de € 6.200. Zoals je leest, zijn de hottubs een stuk goedkoper dan jacuzzi's. Maar waarom gaan voor een hottub in plaats van een jacuzzi?  Een jacuzzi kost over het algemeen veel stroom. Dit komt omdat de jacuzzi elektrische verwarmd wordt. Daarnaast krijg je ook te maken met de stroming die wordt gecreëerd door het lucht wat in het water wordt gepompt. Bij een hottub werkt dit anders. Het is namelijk een bad met warm gestookt water. Doordat de kachel in het water zit, wordt de hottub verwarmd. Je kunt kiezen uit een houtkachel, maar tegenwoordig worden de elektrische kachels het meest verkocht.

Een 8 persoons hottub

Hottubs houden over het algemeen dezelfde prijs aan. De prijzen variëren tussen de € 4000 en € 8000. De stooktijd is dan bijn altijd rond de anderhalf uur. Het enige nadeel aan een hottub is dat je de hottub opnieuw moet verwarmen. De hottub houdt namelijk niet de juiste temperatuur aan. Bij een jacuzzi is dit wel het geval. Dit is dan ook direct de reden waarom de kosten snel oplopen bij een jacuzzi. Je hebt ook de mogelijkheid om een softub te kopen. Een softub is de opblaas variant van de hottub. Ook deze hottubs zijn een aanrader en nog eens een stuk goedkoper ook! Een softub kopen doe je gemakkelijk via het internet! Hier vindt je verschillende soorten softubs die je kunt aanschaffen. De softtubs zijn te verkrijgen in verschillende soorten en maten. Als je de softub hebt gekocht kun je al snel genieten van een heerlijk warm bad.