2 tips om te decoreren als een interieurontwerper

Als je het leuk vindt om je huis in te richten, vind je het heerlijk om te weten dat je een heel huis of hele kamer gaat opknappen. Maar het ontwerpen van je ruimte kan een eng proces zijn, en als je geen ervaren ontwerper bent, kun je een aantal grote decoratie fouten maken. Vrees niet – we zijn hier om vijf geheimen te delen voor het creëren van de perfecte woonruimte, net zoals een ontwerper dat zou doen. Na het lezen van deze tips van experts en het bladeren door Pinterest, heb je het gevoel dat je elke kamer direct kunt aanpakken. Lees verder voor de twee onmisbare tips om je ruimte te vernieuwen, net als een ontwerper.

Statement stukken

Extra grote comfortabele stoel: het opnemen van belangrijke statement-stukken verschilt per smaak. Dit kan een favoriete extra grote stoel zijn, of zelfs een stalen deur met glas die je via https://stalen-deur.nu/ hebt gevonden. De juiste meubelstukken zijn belangrijker dan een overvloed aan meubels. 

Statement bank: je kunt nooit fout gaan met een geweldige bank als je belangrijkste statement-stuk. Jij en je gezin brengen tenslotte het grootste deel van je tijd door in deze kamer. Het is ook het plaatsings stuk dat bepaalt hoe al je andere meubels worden gestyled. 

Statement bed: naast de bank breng je ook veel tijd door in bed. Kinderen hebben vaak leuke bedden als optie in de vorm van prinses kastelen of race autos. Maar als we volwassen zijn beginnen de saaie bedden te verschijnen. Wees niet bang voor een uitbundig bed, zoals een hemelbed. Deze zullen juist een mooie sfeer in de slaapkamer brengen.

De organisatie moet mooi en functioneel zijn

Georganiseerde boekenplank: zorg ervoor dat je je huis van al zijn rommel ontdoet. Als je er niet van houdt, doneer of gooi het dan weg. Dit betekent niet dat je planken geen inhoud kunnen hebben. Deze inspo hierboven laat ons zien wat het betekent om het meeste uit je schapruimte te gebruiken.

Je salontafel stylen: Een andere manier om je huis georganiseerd te houden, is door het aan de wereld te laten zien. Er is geen reden waarom je boeken stof in een kast moeten verzamelen – plaats ze op je mooie salontafel.

DIY-afdrukbare labels: deze inspiratie geeft ons de warme fuzzies. De beste en populairste manier om je huis georganiseerd te houden, is door labels te gebruiken om alles te structureren. Etiketten zijn niet alleen voor de voorraadkast. Ze zouden ook perfect zijn om orde te scheppen in je garage en zelfs je badkamer.