De Scandinavische designstijl

Dit soort ontwerp gaat ook over simplistisch ontwerp met meer nadruk op functionele ruimtes. Het is een soort design voor iemand die heel sociaal is en altijd in de weer om bezoekers te ontvangen. Het verschilt van minimalistisch design omdat het de nadruk legt op betaalbaarheid in plaats van premium functies. Dit soort ontwerpstijl is zeer perfect voorkantoor ontwerp. In dit soort ontwerp bestaat het grootste deel van het decor uit organische details, afgeronde meubels en kale ornamenten. Ook legt het de nadruk op het zwart-wit kleurenpalet. Dit zijn de dominante kleuren in dit soort ontwerpstijlen. Dus ik zou zeggen dat het een soort minimalistisch ontwerp is met een beperkt budget.

Industriële ontwerpstijl

Dit soort ontwerp is een combinatie van bruikbaarheid en stijl. Dit soort ontwerp legt bouwmaterialen bloot, een combinatie van buizen, bakstenen muren en buizen. De ontwerper houdt er meestal rekening mee dat dit soort ontwerp veel nadruk legt op bruikbaarheid en functionaliteit. Het meeste technische kantoor ontwerp belichaamt dit ontwerp patroon. Industrieel design is een heel modern design. Ze hebben een combinatie van het toevoegen van oude charmes, dit soort ontwerpen zijn heel gebruikelijk in magazijnen, industrieën en fabrieken. Dit soort ontwerp kan echter erg duur blijken te zijn. De woningen hebben meestal open plattegronden en meubels.

Shabby chique ontwerp

Dit soort ontwerp is eigenlijk een verlegen en relaxte stijl, het geeft deze verlegen sfeer. Het wordt voornamelijk gebruikt door oudere mensen. Het is geïnspireerd op moderne ontwerpen, maar het heeft enkele elementen van hedendaags design. Het kleurenpalet dat voor dit ontwerp wordt gebruikt, sluit meestal aan bij de kleurkeuze van het bedrijf. Het kernidee van een industriële ontwerpstijl is om elementen uit de industrie of fabrieken te gebruiken, dit element moet worden afgestemd op de keuze van de huiseigenaar. In eenvoudige bewoordingen is dit shabby chique ontwerp een vintage stijl ontwerp.