Glasfolie, geweldig materiaal

glasfolie

glasfolie

Glasfolie is er in diverse modellen en afmetingen te bestellen. Via WindowDeco is het mogelijk om te bestellen. Makkelijk online een ontwerp maken en deze bestellen. Wanneer jij een geheel eigen creatie wilt hebben, is dat ook mogelijk,. Hiervoor kan je een voorbeeld online versturen en hierop krijg jij een offert gestuurd. Je kan dan meteen zien of dit ontwerp ook binnen jouw budget gaat passen.

Ben jezelf niet zo handig, maar wil je wel graag ook zo een mooie folie op de ramen hebben, dan is dat geen enkel probleem. Want hier is het namelijk ook mogelijk om een ontwerp te laten maken. Je hoeft hier alleen jouw wensen door te geven en WindowDeco doet de rest.

Glasfolie in diverse modellen

Inmiddels ben ik wel uitgekeken op gordijnen voor de ramen. Vaak blijven deze maar even goed en vangen veel stof. Om hier geen last meer van te hebben heb ik deze uit mijn huis verbannen. Hiervoor in de plaats heb ik zeer mooie raamfolie besteld. Folie die ik zelf heb ontworpen en het resultaat mag er zeker zijn.

Ons huis ziet er een stuk mooier en frisser uit. Dankzij mijn ontwerp hebben wij ook geen inkijk meer in de gang. De voordeur is namelijk voorzien van een folie waar onze naam en het huisnummer in zijn verwerkt. Handig voor de mensen die naar ons op zoek zijn.