Hiermee geef jij je huis een unieke uitstraling!

stalramen

Zoek je iets unieks en moois, iets dat anderen niet hebben? En heb je een beschikbare sidetable, kast of hangende plank die je hiervoor kunt gebruiken? Creëer dan een uitbundige of rustgevende sfeer met een sfeertafereel en accentueer dit met een raam van glas en gietijzer. Gebruik de hoogte, breedte en lengte om extra diepte toe te voegen. Het vinden van iets om het 3D effect van de hoogte te benadrukken is vaak moeilijk, tenzij je kiest voor authentieke stalramen.

stalramen

Ik ga je een voorbeeld geven. We hebben een lege sidetable. In het midden plaatsen we een mooie hoge schemerlamp en links en rechts leggen we namaak bontje of een shabby doek. Voeg hier stalramen aan toe. Dit is de basis voor je sfeerhoekje. Kies een kant en creëer hier een hoek voor de vier seizoenen. Pas de decoratie aan in elk seizoen. In het voorjaar kun je krokussen bij het raam plaatsen. In de winter is het thema kou. Met mini handschoenen, een das en een paar schaatsen aan een waslijn creëer je gemakkelijk deze sfeer. Deze hang je natuurlijk aan het raamwerk. Zo wissel je elk seizoen je decoratie. Versier het andere raam met alle terugkerende feestdagen, zoals Kerstmis, Valentijnsdag, Pasen, verjaardagen, carnaval en Koningsdag. Gebruik de beschikbare ruimte rond of bij het raam voor al je ideeën.

Je zou zelfs kunnen zeggen, dat dit raamwerk de kameleon van je interieur is. Het past zich gemakkelijk aan de sfeer aan. Hou je de decoratie in de kleuren van je interieur, dan zal de spiegeling van het licht op het glas de aandacht trekken. Schijnt de zon op het stalraam, dan zie je alle kleuren van de regenboog. En hou je van uitgesproken kleuren, dan zal het contour van het raamwerk, door zijn eenvoud opvallen. Het mooiste aan stalramen is dat ze neutraal ogen, maar toch een belangrijke sfeermaker zijn voor je interieur. Als je het raam verwijdert, valt de uitstraling weg.

Zonder een stalraam had je deze unieke sfeer niet kunnen creëren.

Dit unieke item verandert een plek in jouw kamer van een stilleven in een levend schilderij.