Houten spiegels kopen

De houten spiegel van Spiegelshop zijn gemakkelijk te sorteren op populariteit en prijs. Ze zijn daarnaast te filteren op kleur, bruin, hout, oud-wit en wit. De Stockholm spiegel is €61,- en de wat duurdere Stavanger is €108,-. Dus zoekt u een passende spiegel voor uw huis, woon, slaap of badkamer? Bezoek Spiegelshop eens en laat een spiegel in Hengelo op maat maken!

Kleurkeuze

De diverse kleuren maken het mogelijk voor elk interieur een passende spiegel te kiezen. Dit is het grote voordeel van de webshop. De Stockholm past bijvoorbeeld in uw gang. Deze houten spiegel is zachtbruin van kleur. De spiegel ademt daardoor gezelligheid maar is tegelijkertijd vrij klassiek in de uitstraling. Met een lijstbreedte van 4,5 centimeter heeft u veel spiegel en weinig lijst. Naast de klassieke uitstraling dus een echte functionele spiegel voor bijvoorbeeld in uw slaapkamer. Van 49×129 cm tot 69×99 cm te verkrijgen. Gaat u liever voor een showspiegel?

De Murcia en de Porto

Murcia is een spiegel met een sierlijst. Wederom in verschillende maten te verkrijgen, wel 7. De sierlijst van de zilveren Murcia spiegel is groter dan de lijst van de Stockholm spiegel. Het verschil is 4,5 centimeter. De Murcia spiegel is daarom meer een show spiegel die echt toegevoegde waarde heeft aan bijpassend interieur. De sierlijst van ca. 9 cm breed is ook in de kleur champagne voor liefhebbers.

De houten spiegel genaamd Porto Oud-Wit heeft wederom een prachtig opvallende sierlijst. Die is zeker de moeite waard om van dichtbij te bekijken bij Spiegelshop. De hangemaakte details maken deze brocante spiegel een eyecatcher in bijvoorbeeld uw woonkamer. Voor €88,- voor 58×78 cm., gratis verzending vanaf €99,95,- en binnen 14 dagen thuis. De 88x188cm kost €218,- incl., en wordt zoals alle spiegels die bij ons worden besteld op maat gemaakt in de lijstenmakerij te Hengelo. Met een hoge klanteboordeling van 8,8.