Jouw deuror vind je bij Unilux

Logo-Unilux

Ben je op zoek naar een deurhor zodat je in de zomer de deur op kan laten staan en er dan vervolgingen en insecten je woning binnenkomen? Dan ben je bij Unilux aan het juiste adres. Dit bedrijf heeft namelijk al jaren ervaring in het produceren en leveren van horren. 

Altijd een passende en duurzame oplossing 

De horren die Unilux aanbieden worden in Nederlandse fabrieken gefabriceerd waardoor deze van een topkwaliteit zijn. Wanneer de afmeting van jouw deur afwijkt van die het bedrijf aanbiedt, is het bij Unilux mogelijk om een deurhor op maat te laten maken. Het bedrijf staat tevens garant voor de kwaliteit van de horren die zij aanbieden waardoor zij de klant 5 jaar garantie geven op een aankoop. 

horren

Een hoog klant gemiddelde en positieve reviews

Het bedrijf heeft in de loop van de jaren al erg veel horren geleverd en gemonteerd voor haar klanten.  Al deze klanten zijn zeer tevreden over de goede service en de kwaliteit van de horren die het bedrijf aanbiedt. Daarom heeft het bedrijf ook een klant gemiddelde van een 8,6 uit 157 klantbeoordelingen. Voor jouw horren ben je daarom bij Unilux aan het juiste adres.