Makelaar Helmond

makelaar Helmond

Ben je op zoek naar een makelaar Helmond? Dan is HG Makelaars het makelaarsbureau die je wilt hebben. HG Makelaars is een bedrijf die al een aantal jaren bestaat. In deze tijd hebben ze veel klanten geholpen, waardoor er veel ervaring is opgedaan in de huizenmarkt. Doordat het bedrijf al veel verschillende klanten heeft geholpen is het in zijn omgeving ook geen onbekende makelaar meer. De omgeving en het bereik van van dit bedrijf is ook zeer groot. Dit komt omdat het bedrijf 3 verschillende vestigingen heeft. Namelijk in Bakels, Valkenswaard en Deurne.

Alle makelaarsdiensten kan je hier vinden

Natuurlijk verwacht je van een makelaar dat ze veel verschillende diensten in hun beroep uitvoeren. Toch zijn er zat makelaars die alleen maar huizen verkopen, of alleen maar begeleiden met huizen kopen. Gelukkig is dit bij HG Makelaars anders en biedt dit bedrijf alle mogelijke diensten aan die een makelaar aan zou moeten bieden. Hieronder kan je verstaan:

  • Het verkopen van een huis/pand

Dit wordt op veel verschillende manieren gedaan. Van verkoop op de eigen site, tot aan reclame, of er voor zorgen dat de juiste Funda details er staan.

  • Het begeleiden van een aankoop van een huis

Denk hierbij aan bezichtigen van de huizen/panden die precies naar jouw wensen en eisen zijn aang

  • Bouwkundige goedkeuringen

Een logische dienst. Om natuurlijk bouwkavels en de bouwplannen hiervan goed te keuren.

  • Taxaties
  • Natuurlijk het bepalen van de waarde van een pand. DIt wordt natuurlijk zo precies mogelijk gedaan volgens alle regels die er voor gelden.