Mooie natuurlijke gevel voor je bedrijf

houten gevelbekleding

Er is niets mooier dan een natuurlijke uitstraling van een gevel met hout, de houten gevels van Plastica.nl bewijzen dat er niet altijd veel onderhoud gepleegd moet worden om de gevel mooi te houden. De houten gevelbekleding is namelijk duurzaam, dit betekent niet ieder jaar schilderen of lakken of dat de gevel niet mooi blijft. Het hout wat is gebruikt voor de gevels is hout dat duurzaam en verantwoord is gewonnen. Het internationale keurmerk bewijst dat het hout duurzaam en milieuvriendelijk is.

houten gevelbekleding

Verschillende soorten kwaliteit

Wat je eisen ook zijn voor houten gevelbekleding, bij Plastica hebben ze de kwaliteit die jij graag wil hebben op je gevel. Het neusje van de zalm is Vulcan, deze bekleding voor je gevel is thermisch gemodificeerd. Wil je een gevel met een kleurtje dan is Cape Cod zeer geschikt, dit is een Noord Amerikaanse grenen soort die in verschillende kleuren verkrijgbaar is. Maar ook zeer innovatieve materialen worden gebruikt om een gevel te bekleden, zoals panelen met een watergedragen acrylaatlak. Wil je geen barsten en scheuren dan raden we Woodrich hardhout aan.

houten gevelbekleding

Eenvoudige montage aan de gevel

Het bevestigen van houten gevelbekleding is eenvoudig te realiseren met de bevestigingsmiddelen die verkrijgbaar zijn in de webshop van Plastica.nl. Alle materialen die je nodig hebt kunnen op maat geleverd worden, je dient wel rekening te houden met een aantal punten. Zorg ervoor dat de gevel wel goed ventileert, weet je niet precies hoe je de bekleding moet bevestigen dan kunnen de specialisten van Plastica je dit haarfijn uitleggen.