Ook 1 componenten olie bij EIKENvakman.nl

Wilt u uw eiken tafelblad voorzien van een hoogwaardige olie in een bijzondere kleurtint? Dan is de Rubio MonoCoat olie – in kleur – een ideaal product. Dit is een hoogwaardige 1-component (A) olie, ideaal voor het behandelen van onbehandeld (eiken)hout. Uiteraard bestelt u deze 1 componenten olie voordelig online op www.eikenvakman.nl.

12 kleuren:

Rubio MonoCoat is in maar liefst 50 kleuren verkrijgbaar, waarbij veel varianten op elkaar lijken. Lastig kiezen dus. Om de keuze voor u behapbaar te houden hebben wij, naast Pure (transparant), de top 12 meest verkochte Rubio MonoCoat kleuren in onze collectie opgenomen. U kunt de gewenste kleur eenvoudig selecteren bij ‘Kies uw kleur’. Let op: De vaste prijs is gebaseerd op de pure (transparant) olie, voor een olie in kleur geldt een vaste meerprijs, deze staat duidelijk weergegeven bij de keuze optie.

LET OP: U bestelt hier alleen het A component. Normaal gesproken wordt in het geval van een eiken product dat aan slijtage (en water / vocht) onderhevig is, zoals in het geval van een eiken tafelblad, een 2 componenten product (MonoCoat olie A + B component) geadviseerd. Echter bij een rustiek eiken tafelblad is dit niet altijd de beste keuze. Bij een rustiek & levendig product in combinatie met MonoCoat olie component A kan er – in het geval van een vlekje, krasje en/of deukje – eenvoudig een klein stukje opgeschuurd en opnieuw behandeld worden. Naast het feit dat dit in de praktijk goed mogelijk is, zal dit ook niet (direct) opvallen binnen het tafelblad. In het geval van een 2 componenten olie (A + B) is dit niet (zo eenvoudig) mogelijk. Houdt hier dus rekening mee binnen uw afweging om te kiezen voor een A component of A+B component olie. Wilt u meer weten over onze behandelingsproducten, neem dan snel een kijkje op onze website. Twijfelt u over het juiste product dat het beste bij u / uw situatie past, bel of mail ons dan even. Onze ervaren medewerkers helpen u graag verder!