Op zoek naar een goede dakdekker in Breda

dakdekker in Breda

Wij waren al op zoek naar een goede dakdekker in  Breda, maar na de storm ook naar een bedrijf die een dakrenovatie kon uitvoeren. Onze zoektocht op het internet kwam bij  Dak- en Vastgoedonderhoud Van Gelder. Hier hadden wij meteen twee vliegen in één klap, want dit bedrijf is van vele markten thuis. Zo kan je hier ook terecht voor alle reparaties aan je dak, maar ook voor een dakkapel plaatsen, of de schoorsteen vegen, ben je hier aan het juiste adres.  In eerste instantie wilden wij een ander dakpannen op ons huis laten zetten, maar na de storm moesten wij wel een andere bekleding erop hebben, in verband met schade.  dakdekker in Breda

Zeer professionele dakdekker in Breda

Nadat ons huis flink was beschadigd door de storm die afgelopen week over het land raasde, moesten wij op zoek naar een dakdekker in Breda. Gelukkig hadden wij de naam Van Gelder al vaker voorbij zien komen en hier hadden wij alleen maar goede berichten over gehoord en gelezen.

Nadat ik gebeld had naar dit bedrijf, kwam al snel een medewerker langs. In eerste instantie werd er een noodreparatie gemaakt, om de regen buiten te kunnen houden. Niet veel later werd het dak vernieuwd en daar zijn wij heel erg tevreden over.