Professionele matte verf

Sigmatin DGL Matt

Een muur verven of het plafond van je woning een frisse opknapbeurt geven, met de prachtige verf van Sigmatin DGL Matt heb je hier de goede verf voor. Voordeel van deze verf is dat het zeer eenvoudig is te gebruiken, elke klusser en professional kan gebruik maken van de verf en deze op verschillende manieren aanbrengen. Een kwast of een roller, maar voor grote plafonds of muren oppervlakken gebruik je een verfspuit om gelijkmatig de verf te verdelen. Niet alleen gemak, maar ook de goede kwaliteit is kenmerkend voor de verf van Sigma om snel resultaat te bereiken.

Perfect om binnen te gebruiken

Vaak ruikt men direct wanneer er geschilderd is in huis, met Sigmatin DGL Matt heb je hier weinig tot geen last van want de verf is namelijk reukvrij. Dit betekent dat de doordringende verflucht niet aan de orde is tijdens het verven, te gebruiken op diverse verschillende ondergronden. Plafonds en muren, gemetselde muren, gipsblokken of gipsplaten, de hoeveelheid die nodig is hangt af van de ondergrond. Gipsplaten zuigen veel op, hierbij zal je meer verf gebruiken dan bijvoorbeeld een gestucte muur. Door de lange open tijd van de verf, kun je deze uitstekend gebruiken voor plafonds.

Sigmatin DGL Matt

Verschillende kleurmogelijkheden

Tegenwoordig worden er veel verschillende kleuren gebruikt bij het verven van muren, wit is allang niet meer de enige kleur. Sigmatin DGL Matt kun je namelijk ook laten mengen tot de gewenste kleur, geef de kleurcode op aan de verfzaak.nl en zij mengen de verf tot de gewenste kleur. Op deze manier kun je uitstekend combineren met de andere kleuren van je interieur, ook de standaard kleur wit is er van de Sigma verf in verschillende varianten. Bepaald RAL kleuren worden door de winkel gratis gemengd, de medewerkers van de klantenservice kunnen je vertellen welke kleuren dit zijn.