Terras windscherm voor jou?

Onlangs kocht ik een windscherm voor op mijn terras. Ik ben de trotse eigenaar van een eigen horecagelegenheid, een café. Ik geniet er ontzettend van om in de zomer aan het werk te zijn en vind dit dan ook geen probleem. Wat ik wél vervelend vind is de klachten over zand in de broodjes. Ik heb hier de oplossing voor: een windscherm.

 

Probleem

Het probleem is dat mijn café een soort van strandtent is. Dit is hartstikke leuk, en super gezellig in de zomer. Wat alleen een groot nadeel is is constant de wind. De wind was op een gegeven moment zo heftig dat er gewoon zand over de net uitgeserveerde broodjes heen kwam. Ik vond dit niet leuk en ik was ook bang dat mijn strandtent hierdoor een slechte naam zou krijgen. Ik was hier helemaal klaar mee en heb een oplossing gezocht.

 

Oplossing

Ik had het erover met een vriendin dat ik zo’n last had van de wind. Zij kwam toen met de oplossing windschermen. Ik vond dit een goed idee dus ik ben een beetje op onderzoek uitgegaan en heb het een een ander aan informatie gevonden. Toen het eenmaal helemaal rond was, zijn er windschermen op maat gemaakt voor mijn terras, super fijn! Ik heb nu nooit meer last van zanderige klachten over mijn broodjes, en mensen gaan weer tevreden weg. Ik ben super opgelucht, en kan iedereen aanraden om windschermen te kopen voor het terras!