Tip voor kwalitis inbouwspots

LOGO-letsleds

Wil je graag een sfeervolle keuken, woonkamer of badkamer? Dan zijn inbouwspots de ideale oplossing voor jouw gewenste verandering. Bij Letsleds ben je zoals de naam al doet vermoeden aan het juiste adres als je op zoek bent naar een echte expert. 

led-verlichting

Wat houd ip waarde precies in?

Bij led verlichting wordt er vaak gesproken over de IP waarde van het product. Deze waarde hoe de beveiliging van het product in. Zo is een ip44 bestand tegen aanraken met spanning voorwerpen en is een ip65 weer bestand tegen stof en wat klein waterstralen. De meeste producten die het bedrijf aanbiedt zijn met een ip waarde van 44. Het bedrijf hecht dus erg veel waarde aan de kwaliteit van de producten die zij aanbieden. 

Zeer veel kennis en ervaring  

Letsels heeft in de loop van de jaren die zij werkzaam zijn erg veel expertise opgedaan op het gebied van led verlichting. Led verlichting is 4 keer duurzamer dan spaarlampen en verbruiken veel minder energie. Je zult dus niet alleen bespraken op de prijs van de lamp maar op op de energierekening. Voor jouw inbouwspots ben je bij Letsleds daarom aan het juiste adres.