TOILET IDEEËN

Het toilet is niemands favoriete plekje in huis. Het is naast de meterkast namelijk de kleinste ruimte in je woning, toch brengen we er relatief gezien best veel tijd door. Dan wil jij erin het kleinste kamertje van het huis toch ook liever knus en gezellig bijzitten? Daarom vind je hieronder de nieuwste en meest trendy toilet ideeën.

INRICHTING VAN DE WC

Dat je wc het kleinste kamertje van je huis is, wil niet zeggen dat je jouw toilet niet stijlvol kunt inrichten. Sterker nog, een leuke inrichting van het toilet geeft je huis net wat extra glans. Als gasten zien dat zelfs je wc stijlvol is ingericht, zien ze jou direct als interieur expert. Enige wat je moet leren is de ruimte zo optimaal mogelijk te gebruiken.

TOILET INSPIRATIE

Wist je dat je met keramische patroontegels een perfecte balans kunt creëren tussen rust en levendigheid. De gekleurde tegeltjes zijn namelijk de ideale match met een witte muur. Liever totaal iets anders? Denk dan eens aan een luxe zwarte visgraat tegel in combinatie met koperen of gouden accenten. Dit geeft je toilet net een beetje extra uitstraling. Zeg eerlijk, wie gaat er nu niet graag luxe naar de wc. Meer toiletideeën nodig? Dan heb je geluk: Groen toevoegen in de wc of badkamer is namelijk nooit verkeerd. Niet alleen omdat het er leuk uitziet, maar ook omdat planten de lucht reinigen. Wel zo handig, op de wc. Denk hierbij aan een hangplant die niet veel licht nodig heeft, of zorg ervoor dat je de plant een plekje bij het raam kunt geven.

WEG MET DE STANDAARD WC

Als echter interieur liefhebber wil je dat elke ruimte er trendy en stralend uitziet, zo ook jouw toilet. Daarom is het tijd om de witte toiletpot en zilveren kranen achterwege te laten. Na jaren trouwe dienst mag er gespeeld worden met materialen en kleurgebruik. Zo kun je kiezen voor een zwarte toiletpot met zwarte wc bril, of kies je voor een houten wc bril en gouden kranen. Je mag van ons voor één keer dus best een beetje buiten de pot piesen, wij zijn fan!

VIND MEER WOONINSPIRATIE

Op wonderewoonwereld.nl vind je elke dag de nieuwste woonideeën voorbij komen. Als echter interieur liefhebbers zoek wij namelijk dagelijks naar nieuwe wooninspiratie en voorzien wij je van de nieuwste woontrends.Je hoeft als echte interieurjunk dan ook niets te missen. Verder vind je bij ons praktische tips en triks en handige DIY’s voor je eigen interieur. Ook hebben we een wonderewoonwinkel, waar je kennismaakt met onze creatieve designers en ontwerpers, het productieproces en het verhaal achter de producten. Zo weet je zeker dat je niet zomaar een stoel of vaas in huis haalt,maar een echt verhaal.