Twemco klok voor senioren met minder goede ogen

Wanneer je ouder wordt, is de kans groot dat je ogen steeds wat minder zullen worden. De aanschaf van een Twemco klok kan in zo’n geval een slimme keuze zijn! Niet alleen voor ouderen met minder goede ogen is dit type klok een fijn hulpmiddel, ook voor dementerende ouderen komen deze klokken goed van pas. Een van de voordelen aan deze klokken is dat de klok de tijd, dag en datum van vandaag aangeeft. Zo voorkom je dat je een belangrijke afspraak mist, of vergeet welke dag het is. Daarbij is de klok zo ingesteld, dat men in een schrikkeljaar geen handmatige handelingen hoeft uit te voeren. De klok regelt dit zelf!

Voordelen van een Twemco klok in huis

Reeds werden twee belangrijke voordelen van een Twemco klok genoemd. De grote letters van de klok voorkomen dat ouderen de tijd niet meer kunnen lezen. Zij hebben vaak geen mobiele telefoon of tablet, waarop zij de tijd, datum en dag kunnen bekijken. Ook kan een Twemco klok dienstdoen als accessoire voor aan de muur of op een kastje. Het is niet altijd gemakkelijk om een kale, witte muur op te vrolijken. Met een Twemco klok wordt dit een stuk eenvoudiger! De klok is relatief groot, waardoor deze direct opvalt en de aandacht afleidt van de kale muur in huis.

Op internet vind je verschillende webwinkels waarin deze klokken voor senioren worden aangeboden. De diversiteit aan modellen maakt dat je altijd een model vindt, die aansluit bij je persoonlijke smaak.