Zijn jullie al bekend met het model Remeha Calenta?

intergas

Remeha Calenta

Ondanks dat we nu midden in de zomertijd zitten heb ik de afgelopen weken ’s avonds toch regelmatig mijn verwarming aan gehad. Ik ben dan ook iemand die het al snel koud heeft. Echter vorige week ging mijn combiketel dus plotseling kapot! Hierdoor kreeg ik het dus niet meer warm in mijn huis. Zoals gezegd was dit niet zo’n probleem omdat het toch de zomertijd is. Maar ik kreeg dus ook geen warm water meer, dit was dus wel een probleem. Ik was mij er overigens wel van bewust dat het een oud ding was, maar mij werd echter verteld dat die nog minimaal twee jaar mee zou gaan.

thermometerZodoende ben ik online op zoek gegaan naar een website waar ik direct een nieuwe CV ketel kon kopen. Omdat ik nog van plan ben lang te wonen en mijn huis, wilde ik hier wel in investeren. Uit de research dat ik gedaan had, is het merk Remeha Calenta een van de betere op de markt. Vandaar dat ik hier dus een goede aanbieding voor zocht. Na enig speurwerk waas ik terecht gekomen op de website hollandwarmte.nl. Deze website wil ik dan ook met jullie delen. Vooral wanneer het weer winter is, ga je veel aan deze website hebben! Hier krijg je namelijk de mogelijkheid dit merk tegen een laag tarief te huren of kopen. Vooral dat eerste was voor mij interessant.

Alles dus geregeld via Holland Warmte

Dankzij deze firma had ik dus binnen no-time weer warm water. Ik kan dus weer uren onder de douche staan! Een CV ketel van het merk Remeha Calenta bij deze firma is zeker een aanrader. 

intergas