Een groener interieur dankzij de moswand van kunsthaagvoordeel.nl

Een kantoor of een wachtruimte is vaak nogal een saaie en steriele ruimte. Het zijn vaak ruimtes die op een pragmatische wijze worden ingericht. Dat is goed voor het laag houden van de kosten en het snel kunnen inrichten van zulke ruimtes. Maar voor de sfeer en uitstraling is het minder goed. Daarom worden er vaak na de constructie en inrichting van zulke ruimtes, accessoires toegevoegd om toch nog een beetje sfeer toe te voegen. De vraag is echter in hoeverre dat genoeg is. Voor een wachtruimte is het misschien niet direct heel essentieel, omdat mensen daar vaak kort verblijven. Maar op een kantoor waar men vele uren doorbrengt, is het uiteraard van belang dat de sfeer goed is. Een paar accessoires leggen echter nog niet heel veel zoden aan de dijk. Wat vaak mist op een kantoor is wat groen. Je bevindt je altijd maar binnen die 4 muren en daar word je natuurlijk niet blij van. Het ergste is de kantoorruimte met allemaal aparte hokjes waar iedereen individueel zit te werken. Vaak zijn de hokjes zelf ook weer grijs, waardoor je als opeengepakt vee zit te werken. Hoewel deze stijl niet langer wordt toegepast, is het groen vaak beperkt tot her en der een plantje. Maar om echt iets groens toe te voegen, kun je bijvoorbeeld een  mooie moswand creëren. Je kiest dan een wand en voorziet deze van kunstmos, zodat er snel een volledige moswand ontstaat. Vervolgens heb je direct een compleet andere uitstraling. Het is niet alleen gewoon leuk, maar het heeft ook wel degelijk een kalmerende impact op de medewerkers op het kantoor. Natuur en groen hebben nu eenmaal een positieve uitwerking op de geest. Dat komt doordat we als menselijke soort zo’n 99.9% van onze tijd op aarde in natuurlijke omgevingen hebben doorgebracht. De situatie waarin we ons nu bevinden met veel beton en wat al niet meer, is relatief gezien zeer recent. Dus door een mooie moswand te plaatsen, kun je een sfeer bewerkstelligen waardoor de medewerkers zich direct prettiger voelen. Het zal niet altijd via de bewuste route gaan. Men zal niet de hele dag denken aan hoe mooi de moswand wel niet is, maar de groene moswand zal onbewust zeker effect hebben op de gemoedstoestand van de medewerkers op een kantoor. In een wachtruimte of andere ruimte is dat natuurlijk net zo. Kijk daarom gerust eens op site van kunsthaagvoordeel.nl, zodat je alvast een indruk kunt krijgen over hoe een dergelijke moswand eruit ziet. 

Ontdek de voordelen van een moswand via de site

Je kunt op de site de verschillende kunsthagen en moswanden bekijken en zo ook meteen ontdekken wat de voordelen zijn van deze artikelen. Zo ontdek je snel of een moswand geschikt is voor jouw kantoor. Indien dat het geval is, dan kun je via de site ook direct een mooie moswand bestellen. 

Bekijk het volledige assortiment via kunsthaagvoordeel.nl

Via de website van kunsthaagvoordeel.nl kun je kijken welke artikelen je zoal kunt bestellen bij deze winkel. Denk bijvoorbeeld aan: 

  • Kunsthaag voor binnen
  • Kunsthaag voor buiten
  • Moswanden
  • Brandvertragende hagen