Professioneel schoonmaken

Kärcher stoomreiniger

Iedereen heeft het wel eens, vlekken in de bank die je er niet meer uit krijgt. Je hebt al van alles geprobeerd en toch is het nog niet helemaal schoon, met een Kärcher stoomreiniger krijg je deze vlekken er wel uit. Zonder gebruik van zware chemische middelen maak je op een milieuvriendelijke wijze alles schoon, van een klein vlekje op de bank tot complete vloeren waar al jaren een vetlaag overheen zit van de verschillende schoonmaakmiddelen. Voor de badkamer is de reiniger ook perfect.

Kärcher stoomreiniger

Je vloeren echt goed schoon

Hoe meer schoonmaakmiddelen je gebruikt hoe vetter je vloer vaak wordt, heb je gedweild dan zie je na het dweilen een laag over je plavuizen heen zitten. Met een Kärcher stoomreiniger krijg je niet alleen die vette laag van je vloer af, je weet ook zeker dat de vloer echt schoon is. Geen bacteriën meer en het gebruik van middelen om te dweilen heb je niet meer nodig, op termijn ben je dus ook nog voordeliger uit. Door het gebruik van de accessoires kun je alles ermee reinigen.

Zowel voor thuis als de professional

Je kunt een Kärcher stoomreiniger zowel thuis als bedrijfsmatig gebruiken, voor professioneel gebruik zijn er ook andere modellen beschikbaar. Moet je als bedrijf grote vloeren schoonmaken, dan is er de speciale nat droog zuiger die zowel de vloer reinigt en direct na het reinigen weer droog zuigt. Dit bespaart niet alleen tijd maar je bespaart er ook geld mee, en het komt natuurlijk professioneel over met deze werkwijze. In de webshop van toolnation.nl vind je verschillende soorten stoomreinigers.